Voedingsbehandeling

Voedingsbehandeling

Als u een kindje met koemelkallergie heeft, kan u het soms moeilijk hebben. Uw kindje voelt zich erg ongemakkelijk, huilt veel, slaapt slecht en u lijkt er niets aan te kunnen doen. Het voeden zou een prettige ervaring moeten zijn voor u en uw baby, maar eerst moet de juiste voeding gevonden worden. Zoek uit wat uw opties zijn en vergaar informatie over alternatieven, of het nu een supplement is op de moedermelk of een eventuele vervanging daarvan die in samenspraak met uw arts werd aangeduid. Met behulp van uw kinderarts kunt u dan bepalen welke voeding de juiste is voor uw kindje.Krijgt mijn kindje de voeding die het nodig heeft?

Krijgt mijn kindje de voeding die het nodig heeft?

Voor het voeden van een kind met koemelkallergie zijn diverse opties beschikbaar die goed door uw kindje verdragen worden. Deze gespecialiseerde zuigelingenvoeding moet voldoen aan wettelijke voorschriften en bevat daarom alle essentiële voedingsstoffen die uw baby voor een gezonde groei en ontwikkeling nodig heeft.


» Lees meer
Borstvoeding en KMA

Borstvoeding en KMA

Borstvoeding zorgt ervoor dat uw kindje de best mogelijke voeding krijgt, groeit en zich gezond ontwikkelt. Daarnaast is bekend dat borstvoeding ook zeer belangrijk is voor de band tussen moeder en kind.


» Lees meer
Wat kan ik doen om de symptomen te verlichten?

Wat kan ik doen om de symptomen te verlichten?

Als de allergische voeding eenmaal is ontdekt en uit het dieet van de baby wordt weggelaten, verdwijnen de symptomen meestal snel. Tot dat moment volgen hier een paar tips die voor u en uw baby van nut kunnen zijn.


» Lees meer