Creëer toolkit

Creëer toolkit

Bij de dokter is de tijd altijd beperkt, dus gebruik deze toolkit om goed voorbereid op de afspraak te verschijnen. Deze tool zal zeer handig blijken bij het vooraf verzamelen van alle relevante informatie.


» Creëer toolkit

Symptomen checklist

Symptomen checklist

Vermoedt u dat uw kind klachten heeft door een voedselallergie? Door antwoord te geven op deze vragen kunt u beter de verschijnselen herkennen die mogelijk veroorzaakt worden door voedselallergie. Bespreek de testresultaten met de arts van uw kind.


» Lees meer
Een dagboek bijhouden

Een dagboek bijhouden

Een goede manier om uit te zoeken of er iets mis is met uw kindje, is een dagboek bij te houden over de voeding en symptomen. De arts of diëtist van uw kindje kan immers zo beter achterhalen welke voeding problemen zou kunnen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we voor u een online dagboek ontworpen waarin u dagelijks belangrijke gegevens nauwkeurig kunt bijhouden. Dit dagboek is een belangrijke stap in het beoordelen van de gezondheidssituatie van uw kindje.


» Lees meer
Voorbereidende informatie

Voorbereidende informatie

Bij de dokter is de tijd altijd beperkt, dus gebruik de bezoekplanner om goed voorbereid op de afspraak te verschijnen. Deze tool zal zeer handig blijken bij het vooraf verzamelen van alle relevante informatie zoals de familiegeschiedenis omtrent voedselallergieën, geneesmiddelen, behandelingen en infecties.


» Lees meer
Woordenboek

Woordenboek

Deze verklarende woordenlijst bevat informatie over de medische en wetenschappelijke termen in relatie tot koemelkallergie en andere voedselallergieën. Typ de term in het zoekvakje of gebruik de alfabetische index om te vinden wat u zoekt.


» Lees meer